God jul!

Jeg vet det nå er en evighet siden jeg blogga sist og som dere sikkert skjønner er bloggen nedprioritert mens jeg er her. Har det altfor gøy til å kunne blogge hele tiden, men en liten oppdatering innimellom fortjener dere :)
Siden sist jeg blogget har jeg vært på tur med vertsfamilien til Prescott, Sedona og Grand Canyon! Awesome!!
Etter mange spørsmål fra vertssøstra mi om jeg ikke snart kunne farge håret igjen (ja, hun har sett alle bildene av rødt hår, svart hår, blondt hår osv) og synes at denne gangen burde jeg gå for blått. Det hele startet egentlig mer som en spøk, som etter litt om og men ble virkelighet. Så ja, håret mitt er delvis blått nå og jeg elsker det!
Ellers har mye av tiden i det siste gått med til eksamensforberedelser og skole, men også vært masse sammen med venner! Hadde fem, ja FEM eksamener denne uka og jeg er så glad det er over nå og jeg kan ta juleferie. Blir nok en veldig annerledes jul i år, familien jeg bor hos mener at jula ikke er en veldig stor ting med mindre du har små barn i hus, så jeg har en følelse av at hele jula kommer til å gå stille forbi i år. Onsdag neste uke reiser jeg til LA sammen med familien og så videre til Hawaii resten av ferien! Gleder meg utrolig mye!
Vil også ønske alle dere i Norge god jul og godt nyttår <3

-Marta

4 kommentarer

kari

23.des.2011 kl.23:00

God jul til deg også, Marta :)) Vi kommer nok til å savne deg, men vi er innstilt på at du er borte denne jula, så det går nok bra. Og du kommer jo til å oppleve masse nytt og spennende, så du kommer vel ikke til å savne oss så mye. Jeg håper likevel at du vil tenke på oss litt... Jeg vet jo at du vil tenke på oss, så det var egentlig bare en liten spøk. Ha det bra. Kjempeglad i deg. Stooor klem :D

Mona på Mora

24.des.2011 kl.12:21

God jul, kjære, vakre, Marta-min! Kos deg glugg! Savner deg ofte og masse. Ta vare!

Utvekslingsblogger.com

29.jan.2012 kl.13:05

Hei, kunne du ha linket til min "bloggliste" angåande utveksling?

http://www.utvekslingsblogger.com

Takk Takk!

rikke olsen

22.mar.2012 kl.09:43

Fyrer spørsmålsrunde på bloggen min, sjekk den ut!

http://rikkeaus.blogg.no/1332401298_sprsmlsrunde.html xx

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

18, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits