100% NORSK HELG OG HJEMLENGSEL KURERT!

Hatt ei topp helg i Phoenix sammen med Malin, en annen utvekslingsstudent fra Norge. Vi fant ut at vi begge to egentlig hadde litt hjemlengsel, så vi fant ut at vi skulle ha en 100 % norsk helg sammen. Lørdag lagde vi en haug med boller, spiste norske pannekaker med blåbærsyltetøy, hørte bare på norsk musikk, vi så selvfølgelig trolljegeren og ikke minst snakka vi norsk hele helga! Åh, det var deilig. Bollene ble tatt bedre imot av min amerikanske familie enn blant annet pultosten og brunosten, noe jeg egentlig kan forstå. Så det ser ut som jeg må bake mer boller om ikke altfor lenge! Hjemlengselen er hvertfall kurert for denne gang og jeg kan gå en ny uke i møte med et smil om munnen :) 
3 kommentarer

Gutten din <3

17.okt.2011 kl.08:42

Min lengsel etter deg er ikke kurert =/

Madeleine

17.okt.2011 kl.14:55

Du vil kanskje endre linken din til EF, Kornelia. Steinkjerjenta har nemlig fått seg ny blogg!

http://korneliaminsaas.blogg.no/

Erik Sannes

17.okt.2011 kl.15:17

Hei igjen. Ferske boller så fristende ut, men jeg får vel nøye meg med bildet. Det er nok godt å være norsk "over there" og ekstra når dere koser dere med hel ramme omkring det norske.

Ha en god dag.

Biste-Erik.

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

17, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits