Om å gå med langbukser, uten sko og kaffe

Enkelte dager her nede skjønner jeg ikke hva jeg driver med. Som f eks i går og i dag. I går gikk jeg en tur ut i hagen og bort til bassenget, uten sko. Det jeg ikke tok i betrakning når jeg tok valget om å gå uten sko, var at her jeg bor er det fryktelig varmt og steinhellene er av den grunn ikke akkurat kalde å gå på. Det hele ente med en stor vannblemme under foten... herregud så dum jeg er noen ganger. 

I dag gikk jeg med langbukser på skolen.. nevnte jeg at det er over FØRTI varmegrader her? Hvem gjør det da.. hello, jeg!! Det var så utrolig varmt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg til slutt. 

Så det var dagens lærepenge, da gjør jeg ikke det igjen!

Tilbake til overskriften; kaffe, ja. Greia er at jeg faktisk ikke har drukket noen form for kaffe på snart 3 uker! det er ny rekord.. mens jeg var i Norge drakk jeg vel en eller annen type kaffe hver dag. hehehehe.. 

Ellers stortrives jeg her i Peoria fortsatt, møter masse nye mennesker hver dag og stifter stadig nye bekjentskaper med alle slags type mennesker. Angrer slett ikke på at jeg tok valget om å dra på utveksling, man lærer så mye nytt og spennende, så til alle dere som vurderer det eller ikke vurderer det enda, gjør det!!!

 

-Marta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

17, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits