Shopping, kino og helg!

På fredag tok jeg en liten svipptur til Scottsdale med Malin, en annen AFS student fra Norge. Vi shoppa, koste oss og spiste god mat. Kjøpesenteret vi endte opp på var utrolig stort, alt er så stort her i USA. Var helt lost der inne jeg, men heldigvis hadde Malin mer retningssans enn meg. Flaks! 

Ellers er det utrolig godt med helg! Merker det veldig godt at før man kommer inn i alt her nede, så blir man mer sliten av den minste ting. Masse nytt som man må forholde seg til, og ja jeg har vært så sliten at jeg har glemt at burde ha snakket engelsk for å gjøre meg forstått, i stedet for å bable i vei på norsk... utrolig flaut. Jaja, men nok om det. Gøy var det uansett. 

Ellers har jeg vært på kino i kveld med vertssøster, michael og fetteren hans. Kjempefin kveld! 

I morgen venter leksene på meg, stresser ikke noe med å MÅTTE gjøre det bra på skolen her nede. Får ikke med meg karakterene hjem uansett. Jeg gjør det som kreves og that's it. Skolen her er som jeg har nevnt før, egentlig så lett at det blir for dumt. Stryker du i et fag her, har du jobbet for å stryke, ikke for å stå. Jeg har folk i klassen min som allerede ligger på stryk-karakter etter 2 uker, mens jeg som ikke snakker språket like godt, kan ha toppkarakter... 

Legger ved et bilde fra shopping-dagen med malin! 

 

 

-Marta

7 kommentarer

28.aug.2011 kl.13:06

Hyggelig med praten på Skype i går kveld, norsl tid. Skjønner at du nå er blitt bedre av forkjølelsen din. Det er bra. Tror nok at mange av dine venner her hjemme er misunnelig på deg som får oppleve så mye. Det gir deg perspektiv over livet og gir deg verdifull erfaring.

Artige blogger. Ha det bra. Skal hilse fra Channa og Momo.

Biste-Erik

Caroline Volla

28.aug.2011 kl.14:56

Du koser deg i statene og jeg har et kåseri jeg må ha ferdig til i morgen i første time! Gjett hvor langt jeg har kommet? KANSKJE to linjer elns :) jeg vil også ha det lett på skolen!

BTW, vi i kultur og kommunikasjons klassa skal kanskje london i vinter! :D det ekke værst til elvis å være

Christian <3

28.aug.2011 kl.16:55

Synes jenta mi så fantastisk fin ut på bilde ;) <3

martaiusa

28.aug.2011 kl.20:06

Caroline Volla: Haha, lykke til med det! Null kåseri og sånne ting her, føles egentlig veldig godt. Men to linjer er en god start, får du ikke til mer, kan hvertfall ikke sissel si du ikke har prøvd!

Nei, det er ikke verst! Heldige dere er :D

martaiusa

28.aug.2011 kl.20:07

Christian: elsker deg <3

Kristian (han gale fra Rena)

30.aug.2011 kl.17:25

Så gøy å lese at du har det bra i Statene :D

Sånn btw, du var kjempefin på bildet ^^

martaiusa

31.aug.2011 kl.02:22

Kristian (han gale fra Rena): Ja, jeg storkoser meg!! hehe, takk ^^

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

17, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits