BILDER!

Ja, jeg vet jeg har vært utrolig dårlig på å legge ut bilder, men greia er den at jeg faktisk har funnet ut at jeg har lagt igjen kabelen til kameraet hjemme og heller ikke tok med meg kortleseren. Jeg visste fra det sekundet jeg satte meg på flyet at noe hadde jeg lagt igjen hjemme og 2 uker senere viste det seg var det var. 

Men fortvil ikke, iphonen reddet meg, så her kommer noen bilder fra hvordan det ser ut i hagen og hvordan huset ser ut. Og før dere blar nedover, jeg bor ikke i ørkenen, bare delvis...  

 

Kan jo også fortelle dere at jeg har blitt syk. Synes to uker på et nytt sted uten å ha blitt syk er lenge til meg å være, så har egentlig bare gått rundt å venta på det. Men blir gått få det overstått! Vondt i hodet, magen, halsen, hoster, nyser, hele kroppen verker egentlig. Har vel fått hele pakka nå... Men likevel, jeg er fast bestemt på å gå på skolen igjen i morgen. Trives så godt der! 

Skal også en tur ned til Phoenix på fredag med ei annen jente fra Norge, Malin og vertsøstra hennes Audrey. Blir kos! 

 

-Marta

4 kommentarer

25.aug.2011 kl.13:29

Det var noen fine bilder. Stort sett murhus forstår jeg. Det er vel lite tre i ørkenen. Godt å høre at du trives og stadig øker bekjentskapskretsen. Her koser vi oss med Channa som hopper opp i senga om morgenen når vi henter henne. Da er hun helt vill og sleiker oss over alt i pur glede. Du scoret nok en innertier da du fikk ordnet dette for momo. Takk for det. Ha det fortsatt bra.Klemmer.

Kari Sannes Sørensen

25.aug.2011 kl.15:41

artig å se disse bildene;Marta :) Dere slipper i hvertfall å klippe gresset :D

Christian <3

25.aug.2011 kl.18:23

Kos deg så masse jenta mi <3

elsker deg, bli frisk <3

maren oline

27.aug.2011 kl.13:11

Herregud!!! Jeg er så misunnelig! Så fint du bor (du har en pool goddamnit !!! :D)

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

17, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits