Poolparty med AFS!

Har nettopp kommet hjem igjen etter et superdupert poolparty i Paradise Valley! Det er AFS som organiserte det for at alle vi som bor i området skulle bli bedre kjent. Vi hadde det kjempegøy, spiste god mat, badet og snakket masse! Er veldig spennende og høre hvordan alle de andre studentene har det hos sine familier, alle familier er jo forskjellige og selvom vi kanskje ikke burde gjøre det, sammenlikner vi hvordan ting er. Skulle gjerne lagt ut bilder, men jeg glemte selvfølgelig å ta med meg kameraet opp dit... 

Ellers er starter en ny uke på skolen i morgen, kan ikke si jeg gleder meg til å stå opp så fryktelig tidlig igjen, men jeg stortrives på skolen så det veier opp for det! Begynner å få flere og flere nye bekjentskaper som med stor sannsynlighet vil utvikle seg til å bli gode vennskap. 

Som jeg har nevnt tidligere så tar jeg en klasse som heter student government. Vi planlegger, homecoming, prom, alle skoleaktiviteter osv. På fredag hadde vi planlagt "the freshman dance", så da måtte vi som er i student government være der og ha det gøy sammen med de yngste på skolen og passe på at alle hadde det gøy og ikke ble sittende alene. Vi storkoste oss alle sammen og det var en veldig vellykket kveld! 

Jeg har også blitt mer seriøs ved tanken på å spille på skolelaget i fotball. Er vel egentlig ganske ute av trening for tiden, men jeg savner fotballen så mye, at jeg har bestemt meg for å gjøre et forsøk. Dessuten er det jo også en veldig fin måte å stifte nye bekjentskaper på. 

Alle spør meg hele tiden om jeg ikke har hjemlengsel osv, men nei. Jeg har faktisk ikke det enda. Klart jeg savner alle sammen der i Norge, men jeg stortrives her så det er ikke noe problem. Kan ikke tro jeg har fullført en uke på skolen allerede, tiden går så utrolig fort. Fortsetter det i dette tempoet, er jeg hjemme igjen før jeg aner det!

Ser forresten at jeg er ganske dårlig til å legge ved bilder i innleggene mine her, jeg lover å bli bedre!

 

-Marta

4 kommentarer

Christian

23.aug.2011 kl.22:05

savner du meg ikke =(

martaiusa

24.aug.2011 kl.00:16

Christian:

selvfølgelig savner jeg deg <3

Ung.no

26.aug.2011 kl.13:52

Hei!

Din blogg er plukket ut til "ukas blogginnlegg" på ung.no. Innlegget ligger nå på forsiden av ung.no, med link til din blogg. Vi vil gjerne sende deg en liten premie. Send navn og adresse til mailadressen jeg har lagt ved denne kommentaren, så vi vet hvor premien skal sendes. :)

Riktig lykke til videre!

Hilsen oss i ung.no
Så kult :D

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

17, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits