Vært 3 dager på skolen allerede!

...wow, så fort tiden går allerede! Jeg har snart vært her i Peoria, Arizona i en uke og trives veldig godt så langt. Føler jeg går godt overens med familien jeg bor hos og har allerede begynt å få nye venner. Mange av de jeg går i klasse med, har ikke peiling på hvor Norge ligger hen, hehe.. Så litt geografi forklaringer har vært nødvendig. Disse tre dagene har gått så utrolig fort og jeg tenker at fortsetter det i dette tempoet, er jeg hjemme for jeg aner det. 

Ser at det er mange av dere som nå er på utveksling og har veldig hjemlengsel, og bare vil dra hjem. Jeg personlig har ikke hatt noe særlig hjemlengsel enda, men det er forskjellig fra person til person. Håper virkelig dere holder ut og blir, det kommer til å bli et fantastisk år! Jeg er redd at hvis jeg får veldig hjemlengsel og bestemmer meg for å dra hjem, vil jeg angre som bare det i ettertid. Husk, dette er en sjanse vi får bare en gang i livet. Utnytt den så godt du kan! 

Tenkte også at jeg kunne dele timeplanen min for det kommende skoleåret med dere.Har de samme fagene hver dag i hver termin. Her er skolen delt inn i 4 terminer, og noen fag endres for hver termin: 

T1:  Sociology

AZ/US history

Sports and aerobics

Student government

Geometry

 

T2:Psychology

AZ/US history

Sports and aerobics

Student government

Geometry

 

T3: Algebra II

Choral/mixed

Sports and aerobics

Student government

English III

 

T4: Algebra II

Choral/mixed

 

Sports and aerobics

Student government

English III

 

 

-Marta

 

3 kommentarer

Gutten din <3

18.aug.2011 kl.11:39

Bra at du koser deg jenta mi! Husk at jeg er ufattelig stolt av deg og elsker deg av hele mitt hjerte <3

Kari Sannes Sørensen

18.aug.2011 kl.11:56

Artig å følge med på bloggen din, Marta :)) Glad i deg <3

19.aug.2011 kl.17:52

Kjære Marta. Savner deg fælt, men er veldig glad for at du har fått denne sjansen til å oppleve verden. Da jeg var på din alder måtte vi dra til sjøs for å få slike opplevelser. Det er fint å kunne ha forbindelse på denne måten og ikke minst på skype. Ved å være åpen for nytt miljø tror jeg du kommer til å få det veldig fint. Hils så mye til din "erstatningsfamilie". Veldig glad i deg.

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

17, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits