Siste dagen i Norge!

Har nå gått inn i den siste dagen her hjemme i Norge, torsdags morgen setter jeg kursen over dammen. Det føles så rart å skulle forlate alt det trygge og gode her hjemme i Norge, familie og venner. Sommerfuglene kribler i magen og jeg har problemer med å sove. Jeg skal ut og utforske verden, jeg skal oppleve så mye nytt, så mange nye inntrykk og ta innover seg på en gang. 

Fått en del spørsmål fra venner i det siste; hvordan takler du det når de tunge ukene kommer? hvordan blir det å begynne på ny skole, hva med venner? Hva hvis du ikke går overens med familien? - Jeg tror at nøkkelen til suksess i dette tilfellet er å være åpen for at ting er annerledes enn det man er vant til hjemme og at ting ikke nødvendigvis er feil av den grunn. Eller hva sier dere?

Må innrømme at jeg har utsatt pakkingen ganske lenge nå. Vet ikke hvorfor, men kanskje det har noe med at jeg i underbevisstheten gruer meg litt for å dra. Kofferten er nå likevel nesten ferdig pakket, bare noen småting igjen av klær som ikke var tørre enda. Håndbagasjen begynner også å bli i orden, tror ikke jeg skal ha problemer med overvekt på noen av delene. Hurra! Føler det meste begynner å bli under kontroll nå og det føles godt. Det tøffeste som står igjen nå er å si hade til min bestefar i morgen kveld. Han skal nemlig ikke være med til Gardermoen torsdags morgen. 

HVA SYNES DERE? SKAL JEG PRØVE Å BLOGGE UNDER TUREN OVER DAMMEN?

 

-Marta

4 kommentarer

Hanne i USA

10.aug.2011 kl.01:59

ja, gjør det! god tuur :D

Tarina i Colorado

10.aug.2011 kl.15:07

Jaa, synes jeg!! see u tomorrow :D

Elin

12.aug.2011 kl.01:42

Gleder meg til å lese om alt det fantastiske du skal oppleve. :) Kjempeglad i deg, Marta! <3 Og håper du henger opp bildene på veggen (a)

martaiusa

13.aug.2011 kl.04:16

Elin:aww, kjempeglad i deg også! <3 Har desverre ikke mulighet til å henge opp noe her, men de står på pulten, håper det er greit? ;)

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

17, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits