24 dager igjen!

Hei!

Først må jeg beklage for utrolig dårlig blogging i det siste, har vært på ferie på sørlandet. Null internett her desverre. 

Tilbake til hva som har skjedd siden sist: 

Har blant annet fått en reiseruta for hvordan jeg skal komme meg over dammen. 3 x flybytte sier jeg bare. Først i København, så i Washington og så Los Angeles. Ser ut som det kan bli en utrolig lang tur over. Skal i tillegg møte på gardermoen allerede 07.30 den 11. august! flere som tilfeldigvis skal reise da, bortsett fra de 13 andre i min gruppe?

Jeg har også såvidt begynt å flytte ut av rommet mitt, men det er en del som står igjen. Grunnen til at jeg flytter helt ut, er at familien min skal ta imot en utvekslingselev fra Venezuela. Synes det er litt synd jeg ikke kommer til å være hjemme det skoleåret, men jeg får oppleve masse annet spennende der jeg er! AFS trenger fortsatt vertsfamilier for kommende skoleår, så er du interessert anbefales det å ta en tur innom AFS sine hjemmesider! Kanskje du kjenner noen også som kunne egne seg/tenke seg å være vertsfamilien også. Legger ved link HER

Telefon og bankkort er forresten også nå i boks, skrev et innlegg der jeg ba om hjelp fra dere andre tidligere. Gikk for et vanlig visakort og kjøpte ny Iphone. Tror dette ble den beste løsningen for meg.

I dette innlegget vil jeg også nevne den fantastiske kjæresten jeg har.  Vi har nå snart vært sammen i 4 mnd, altså vi ble sammen lenge etter det ble bestemt jeg skulle dra et år på utveksling. Han støtter og hjelper alt kan kan og jeg er ubeskrivelig glad jeg har han midt oppi alt dette. Å vite at jeg har han i ryggen er til stor hjelp. Å vite at han støtter meg i det valget jeg tok. Jeg elsker han utrolig høyt og er ubeskrivelig glad for at han velger å vente på meg. Det kommer til å bli tøft, men jeg vet vi kommer til å klare det! 

Blogges mer senere! 

-M

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

martaiusa

martaiusa

17, Åmot

Hei! mitt navn er Marta og jeg reiser til Peoria, Arizona, USA med AFS, som utvekslingsstudent, skoleåret 2011/2012! lurer du på noe? ta kontakt da vel :) martasorensen@hotmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits